onsdag, september 09, 2009

Supertur med Superspeed!

Eller en overskrift med et annet ordspill..
Jeg og Mads trengte kyllingfileter og de billigste man får tak i her i nærheten befinner seg på Color Lines Superspeed-båt. Når UiA er så elskverdige at de arrangerer gratis studentcruise tur-retur Hirtshals, må man jo bare slå til, slik at man får fylt opp fryseren med billig fjærkre!
I gråvær forlot båten i går Kristiansand i 16:30-tida, og da var det bare å prøve å slå i hjel noen timer med god hjelp av landets to største aviser, en kortstokk og bar-underholdning.


På vei til Danmark satt vi i kafeen Fly me to the moon, og leste aviser, spilte vriåtter, pratet og spiste mat (hvert vårt roastbiffsmørbrød, nam! Mads måtte dele opp min i biter for jeg klarte ikke å spise med kniv og gaffel fordi jeg noen timer tidligere hadde forstuet peke- og langfingeren på venstre hånd!)
Etter hvert kjøpte vi også hver vår kake; Mads kjøpte ostekake, jeg en sjokoladekake med mange lag med sjokoladekrem, og som var veldig deigete. NAM!!


Etter ublide møter med fulle 1.årsstudentjenter, som dyttet, hoppet rundt, sang Alt for Norge, og skrek og hoiet, kom vi oss ut av båten for innsjekking..
Vi var nr 20 som fikk kølapp, så det gikk fort å sjekke inn, men køen for å komme inn på båten var litt lenger. Dessuten måtte vi vente over 15 minutter før de slapp folk ombord igjen.
"Heldigvis" ble vi underholdt av den samme jentegjengen, som nå stod foran oss, og fremdeles skrek og dyttet. Mens de drakk svært åpenlyst av flaskene de nettopp hadde kjøpt på tax-free'en.. De forsøkte å gjemme flaskene nedi de stramme, hvite, korte toppene de hadde på, det fungerte vel heller dårlig..
Det må være noe av det jeg misliker mest; fulle jenter på rundt 20 år, som snuser og skriker og dytter folk rundt seg i køer og drikker på ulovlige steder.. Det er altså så sjarmerende..!
Synd de ikke ble ferska..

Da vi kom ombord igjen vandret vi litt i tax-free'en, og gikk etter hvert til baren. Der satte vi oss i 2. etasje og hadde god utsikt over de under oss, ikke minst til one-man-bandet, en fyr med synth og backingtrack som sang popmusikk med høy allsangfaktor. Svært underholdene!
Det var hits som Tidløs; Splitter pine; Härligt, härligt, men farligt, farligt; Lift me; og ikke minst; Jag trodde änglarna fanns.. (den sangen forfølger meg..)


Vi gikk ut av baren og satte oss i den litt roligere delen av båten (der pensjonistene henger) da det var en time igjen av turen. Vi hadde handlet 8 kg kylling, og var klare for å komme hjem.. Da sier kapteinen at båten kjører for halv maskin for øyeblikket, så det endte med at vi ble en halvtime forsinket.. Hurra..
Vi fylte tiden med kort; både vriåtter, og så lærte jeg Mads Casino. Da gikk tiden litt fortere.
Omsider kom vi oss hjem, med fjærkre, litt godteri, og noen videosnutter med fortreffelig musikalsk underholdning!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar