fredag, august 21, 2009

Tippeligaen - høstsesongen er i gang!

Jaja, menn.. Tippeligaen ruller videre, og RBK gjør det fortsatt svært bra! Slik ser tabellen ut på nåværende tidspunkt:


  1. Rosenborg
  2. Molde
  3. Odd Grenland
  4. Brann
  5. Stabæk
  6. Start
  7. Viking
  8. Tromsø
  9. Sandefjord
  10. Vålerenga
  11. Lillestrøm
  12. Aalesund
  13. Fredrikstad
  14. Strømsgodset
  15. Bodø/Glimt
  16. Lyn

Topp tre er de samme som forrige oppdatering. Godset og Fredrikstad har byttet plass, ellers er bunnen den samme. Vålerenga har igjen ramlet ned, mens Brann og Stabæk klatrer.

Det som er helt sikkert er at Rosenborg ligger veldig godt an til å vinne seriegullet i år. Ekspertene mener de allerede har vunnet, men Molde er skumle, og det er i alle fall skummelt å ta seieren på forskudd..! Men joda, det ser bra ut (de har ennå ikke tapt; på 21 kamper!!).

Lyn sliter i bunn, og de rykker nok ned, så får vi se hvem som følger dem; det er flere potensielle.. Tror det blir ganske jevnt og spennende!

I forhold til mine "tror"- og "ønsker"-lister er det bare nummer 1 som stemmer, men som jeg har sagt flere ganger; det er jo egentlig det eneste som teller for meg!

(Nå skal det sies at Tromsø har én kamp mindre spilt, og Fredrikstad har én kamp mer, men Fredrikstad tapte i dag 1-4 mot RBK, så de ville vært der de er uansett, og Tromsø rykker ikke oppover med en seier i den utsatte kampen!)

Så hurra for RBK, og god fotballhøst videre! ☺

2 kommentarer:

  1. 21 kamper i ligaen ja.
    Men jeg så en cupkamp jeg likte særdeles bra for noen uker siden. :)

    SvarSlett
  2. Hehe..ja, fotball er en irriterende sport.. RBK var jo klart best i starten, men fikk bare ikke ballen i mål, og så får de mål med én gang.. Jaja, cup er cup som man sier ;)

    SvarSlett