søndag, januar 31, 2010

Kontrastenes helg!

Denne helga har vært full av hendelser.. Fra fredag kveld 19:30 til søndag kveld 23:30 har det nesten gått i ett..! Kulturelle hendelser, men svært så forskjellige sådan..

Fredag: Masterclass; leker, bli-kjent, ligge på gulvet, være redd/glad/overrasket/sint osv.., løpe hysterisk rundt i Sigurd Lie-salen og leke redd, skremme vettet av "nødutgang-mannen", snuse på hverandre og snu oss vekk fordi alle "luktet så vondt".. og mye mer..!

Lørdag: Masterclass; alle sang 1-3 sanger hver, alle måtte gjøre rare ting mens de sang, spille ut alle mulige følelser, vandre rundt, danse, løpe osv.. festlig!
Lørdag kveld: konsert med GORG & Shining På Hjørnet..! Mye lyd, heftige instrumenttrakteringer, mye folk.. Morro!

Søndag: Konsert som følge av masterclass; vuggesanger, Runar Rundbrenner, jenter som byr seg frem, fine sanger, et flygel på hver side av scenen, gassmaske og stearinlys.. Tidenes mest underholdende konsert i Sigurd Lie-salen, virkelig!!

Søndag kveld: Jam på Kick; Trioen Bomerang (m/Mads) spilte i tre kvarter, deretter var det åpent for folk.. De få som var tilstede... Rolig og koselig, men hadde ikke gjort noe med flere folk der..!

Det danses til Rejoice!

GORG; dødsbra som vanlig!


Forberedelser til konsert; McLaren instruerer.

Tidenes søteste jentekor (m/bass..) synger "Trollmors vuggevise" &
"Byssan lull"..!

Runar forføres av Alvilde, men vil ha Vera..

Runar, Ingvild og Tuva ruller på gulvet i en romersk orgie!

Jamvertene, de spiller så fint atte..!

Jam for folket; en av mange ulike besetninger denne kvelden!

En sånn helg er morro, men når det skjer så mye i løpet av få timer blir man litt sliten.. Det blir deilig med mandag for å si det sånn..! ☺

1 kommentar:

  1. Jeg har tydeligvis gått glipp av noe!
    Men.. Luktet noen...? ;)

    SvarSlett