lørdag, februar 13, 2010

En fredagskveld..

En fredagskveld er ikke alltid bare en fredagskveld..

Noen ganger er det kvelden da GORG spiller grisebra på Pir 6:


Noen ganger er det kvelden da kadavre fra varme og tørre steder spiller litt slitsom musikk, mens deres selverklærte superfans/dopa kvasigroupies stod og hang (bokstavelig talt..) foran scenen, og skrek..:


Noen ganger er det kvelden da nok et bra metallband spiller på Pir 6, mye flinke folk her altså..! Deriblant Halvor, også kjent fra GORG ☺:


Noen ganger er det kvelden da man sitter rett foran døra ut til røykeplassen.. Det er ofte samtidig som det er veldig kaldt ute.. Det er også stort sett da de med for lav IQ til å klare å lukke en dør skal ut og røyke..

Noen ganger er det kvelden da en svært full fyr stiller seg opp rett foran scenen, digger litt til musikken sammen med Einar som står og spiller, og deretter prøver å formidle på snøvlesørlandsk at han "blir så trøtt i beina, så kanskje han kunne sette seg litt ved bordet til Tuva og meg..?"

Noen ganger er det kvelden da en av de tre jentene/groupiene blir bedt om å forlate stedet av to vakter.. Det er samme kveld som to vakter tar tak i armene hennes og prøver å dra henne med seg, hun kjemper i mot, hun blir løftet, hun setter beina i veggen, sparker, skriker (mye kampvilje hos denne til å være såpass borte..) Det er samme kveld at hun blir lagt i bakken på isen utenfor lokalet, holdt fast av én vakt, mens den andre ringer politiet.. Det er også samme kveld at politiet kommer, en mann og en dame, og sammen med tre vakter prøver de å få jenta på beina, som fremdeles hyler, sparker og slår (alltid veldig lurt når det er politi i nærheten..) Det er kvelden da vaktene gir opp og overlater til politiet å ta seg av det ynkelige vesenet.. Det er kvelden da en politidame ber jenta om å slippe taket i sitt eget hår (smart trekk, men tror ikke politidama bryr seg om at hun lugger henne litt..), slik at hun kan sette på håndjern.. Det er også kvelden da en dopa jente skjønner at dette får konsekvenser, blir fortvilet, hyler mer, blir dratt opp på beina, blir dratt med inn i politibilen, og får sannsynligvis en flott kveld på glattcelle, og en hyggelig dagen derpå..

Noen ganger en det kvelden da enda en svært beruset fyr kommer med følgende uttalelse:
"Du burde styre hele byen, du som er så fin!"
(No further comments...)

Noen ganger er det den kvelden man må gå et stykke for å hente bilen, og fulle menn som passerer spør om jeg vil ha litt ***.. (Mads var noen meter bak meg på dette tidspunktet..)

Noen ganger er det kvelden da man kommer sent hjem fra byen, sulten slik at man må spise litt, og deretter ender opp med å se begynnelsen av åpningen av vinter-OL.. Men akkurat dette kan jo strengt tatt bare skje hvert 4. år.. ☺

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar